20 Ağustos 2007 Pazartesi
Kahvaltı Ye# Pastırmalı Milföy
Malzemeler
16 adet milföy
8-10 dilim pastırma
Kaşar peyniri (rendelenmiş)
Maydanoz
Tereyağı
Milföyleri aralarında boşluk olmayacak şekilde yan yana steç film üzerine 4 tanesi boyuna 4 tanesi enine gelecek ve bir kare oluşturacak şekilde koyun. Merdane ile açarak milföylerin birbiri ile bütünleşmesini sağlayın. Sonra üzerine pastırmaları yerleştirin, minik tereyağlarını pastırmaların üzerine koyun. Üzerlerine kaşar peyniri rendesi ve maydanoz serpin ve hamuru rulo haline getirin. 1 cm eninde dilimler kesin ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye yan yana dizin. 175 dereceye ayarladığınız fırında 15-20 dakika pişirin.
Afiyet olsun…
Etiketler:
Börekler,
Etkinlik,
Kahvaltılık
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
7 yorum:
ben bu böreklerden yedim hatta daha sonra misafirlerime de yaptım. gerçekten çok lezzetliler, ellerine sağlık canım...
Hımmmm...Enfes yapıyo canım arkadaşım bu böreği..Çok leziz ve sanırım yapımı da pratik..Ellerine sağlık...
Afiyet olsun, canım arkadaşlarım...
slm..milföyleri biraz açarak yapılan börekleri çok seviyorum.diğer tariflerin de çok güzel,slmlar.
Ben de açılarak yapılan milföyü seviyorum diğer şekilde çok yağlı geliyor niyeyse:)
hımmm yarın bunu denemeliyim...
Çook lezzetli görünüyor..
Umarım sen de beğenirsin. Yorumlarını bekliyorum Zerrin...
Yorum Gönder