20 Ağustos 2007 Pazartesi

Kahvaltı Ye# Pastırmalı Milföy



Malzemeler

16 adet milföy
8-10 dilim pastırma
Kaşar peyniri (rendelenmiş)
Maydanoz
Tereyağı

Milföyleri aralarında boşluk olmayacak şekilde yan yana steç film üzerine 4 tanesi boyuna 4 tanesi enine gelecek ve bir kare oluşturacak şekilde koyun. Merdane ile açarak milföylerin birbiri ile bütünleşmesini sağlayın. Sonra üzerine pastırmaları yerleştirin, minik tereyağlarını pastırmaların üzerine koyun. Üzerlerine kaşar peyniri rendesi ve maydanoz serpin ve hamuru rulo haline getirin. 1 cm eninde dilimler kesin ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye yan yana dizin. 175 dereceye ayarladığınız fırında 15-20 dakika pişirin.

Afiyet olsun…

7 yorum:

cekirdeksizuzum dedi ki...

ben bu böreklerden yedim hatta daha sonra misafirlerime de yaptım. gerçekten çok lezzetliler, ellerine sağlık canım...

Adsız dedi ki...

Hımmmm...Enfes yapıyo canım arkadaşım bu böreği..Çok leziz ve sanırım yapımı da pratik..Ellerine sağlık...

ACIBADEM KURABiYESi dedi ki...

Afiyet olsun, canım arkadaşlarım...

yaban mersini dedi ki...

slm..milföyleri biraz açarak yapılan börekleri çok seviyorum.diğer tariflerin de çok güzel,slmlar.

ACIBADEM KURABiYESi dedi ki...

Ben de açılarak yapılan milföyü seviyorum diğer şekilde çok yağlı geliyor niyeyse:)

Adsız dedi ki...

hımmm yarın bunu denemeliyim...

Çook lezzetli görünüyor..

ACIBADEM KURABiYESi dedi ki...

Umarım sen de beğenirsin. Yorumlarını bekliyorum Zerrin...