i
Malzemeler
2 Yumurta
Tuz
Karabiber
İçine sürmek için;
Yarım paket labne
2-3 dal taze soğan (doğranmış)
1 avuç maydanoz yaprağı (doğranmış)
Önce labne, soğan ve maydanozu bir kasede karıştırın. 2 yumurta ile omleti pişirin ve bir tabağa alın. Yarısına hazırladığımız içi koyup, ikiye katlayın. Üçgenlere bölüp servis yapın.
Afiyet olsun…
Ben iki kişilik yaptım, ölçüleri artırabilirisiniz.
20 Ağustos 2007 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Merhaba, gerçekten çok ilginç bir omlet.
Hani peynirli omlat denince insanın aklına bildiğimiz pişerken eklenen omlatler geliyor. Bu çok farklı, ellerine sağlık.
Sevgiler...
Teşekkür ederim, denemeni şiddetle tavsiye ediyorum çok enfes birşey oluyor. Ben taze soğan normalde yiyemiyorum (pek de sevmiyorum aslında) ama buna çok değişik bir aroma katıyor.
Sevgiler,
Yorum Gönder