Enginar mı kaldı, mevsimi geçti diyeceksiniz ama ben ancak fırsat bulabildim yayınlamaya, gariban resim öyle bekleyip duruyordu yayınlanmayı...
görünen köy klavuz istemiyor ama kısaca yazayım tarifi:)
Enginarları limonlu suda haşladım, sonra üzerine küp küp doğradığım havuç, patates ile bezelyeyi ve eğer gerekiyorsa biraz da su ekleyip, clipsoda pim çıktıktan sonra 5dakika pişirdim.
Afiyet olsun...
7 yorum:
çok şık olmuş, bu güzel resim bekletilir mi hiç? ellerine sağlık
Teşekkürler üzümüm...
offf ne güzel görünüyor bayılırım ellerine sağlık canım sevgiler
Çok severim enginarı
ellerinize sağlık
sevgiler
Eline sağlık canım
iyi bayramlar diliyorum.sevgilerimle...
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun
Teşekkürler, herkes umarım mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmiştir...
Yorum Gönder