1 Aralık 2008 Pazartesi

Zeytinyağlı Enginar



Enginar mı kaldı, mevsimi geçti diyeceksiniz ama ben ancak fırsat bulabildim yayınlamaya, gariban resim öyle bekleyip duruyordu yayınlanmayı...

görünen köy klavuz istemiyor ama kısaca yazayım tarifi:)

Enginarları limonlu suda haşladım, sonra üzerine küp küp doğradığım havuç, patates ile bezelyeyi ve eğer gerekiyorsa biraz da su ekleyip, clipsoda pim çıktıktan sonra 5dakika pişirdim.

Afiyet olsun...

7 yorum:

cekirdeksizuzum dedi ki...

çok şık olmuş, bu güzel resim bekletilir mi hiç? ellerine sağlık

ACIBADEM KURABiYESi dedi ki...

Teşekkürler üzümüm...

hdidem95 dedi ki...

offf ne güzel görünüyor bayılırım ellerine sağlık canım sevgiler

meliha dedi ki...

Çok severim enginarı
ellerinize sağlık
sevgiler

neslihan dedi ki...

Eline sağlık canım

iyi bayramlar diliyorum.sevgilerimle...

hdidem95 dedi ki...

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun

ACIBADEM KURABiYESi dedi ki...

Teşekkürler, herkes umarım mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmiştir...