Malzemeler
1 kg Kereviz
1 havuç
2-3 patates
1 çay bardağı pirinç
1 portakalın suyu
Tuz
Zeytinyağı
Önce kerevizleri ve patatesleri soyup, dilimleyip kararmaması için limonlu suda bekletelim. Pirinci yıkayalım, portakalın suyunu sıkalım. havuçları soyduktan sonra, dilimleyip zeytinyağında bira kavuralım, üzerine patates, kereviz ve pirinci ekleyip. 1,5 bardak su ekleyip, pişirin.
Afiyet olsun...
1 kg Kereviz
1 havuç
2-3 patates
1 çay bardağı pirinç
1 portakalın suyu
Tuz
Zeytinyağı
Önce kerevizleri ve patatesleri soyup, dilimleyip kararmaması için limonlu suda bekletelim. Pirinci yıkayalım, portakalın suyunu sıkalım. havuçları soyduktan sonra, dilimleyip zeytinyağında bira kavuralım, üzerine patates, kereviz ve pirinci ekleyip. 1,5 bardak su ekleyip, pişirin.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder