Oldukça pratik ve sağlıklı bir akşam yemeği çalışanlar için... Eve dönerken balığı alıyorsunuz, 30 dakika sonra yiyebiliyorsunuz...
Malzemeler
Norveç Somon Balığı
Limon
Tuz
Karabiber
Defneyaprağı
Balıkları yıkadıktan sonra limon, tuz ve karabiber serpip, minik elektrikli ızgarada üzeri kızarana kadar pişirdim. Dün de annem fırında yapmıştı, altına halka şeklinde kesilmiş soğan koymuştu o da çok lezzettli oldu... Denemelisiniz...
Afiyet olsun...
12 yorum:
canım ben çok severim somon balığını harika görünüyor ellerine saglık kocaman sevgiler
Merhaba, iade i ziyarette bulunayım dedim, geldim, sayfa düzeni hiç de yabancı gelmedi, ne kadar da zevkliymişsin:) Balık da çok güzel görünüyor, şöyle dikkatle bir bakayım dedim, karnım acıktı valla. Görüşmek üzere, sevgiler...
Merhaba Dilek
Ben bir balik delisiyim. Mansette somonun adini okuyunca bi bakayim dedim. Oyyyyyy oyyyyyyyyyy inan cok nefis olmus ellerine saglik canim.
Sevgilerimle
Emine
Teşekkürler yorumlarınız için Emine,Ezgi ve limonlu kek...
Balık sağlıktır... Haftada en az bir kere soframızda yer vermeye çalışıyorum...
bende bugün ızgara somon yaptım. ellerinize sağlık . hem lezizi hemde çok yararlı
sevgiler
funda
Ellerinize sağlık nefis görünüyor.
sevgiler..
Elerine sağlık, hem lezzetli hem de sağlıklı.
sana bi lokantada iş bulallımı :D
Hımmmmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaa, somon balığını çok seviyorum, ellerine sağlık...
Ellerine sağlık, hem sağlıklı, hem lezzetli , hem besleyici.. Birde tabiki pratik..Süper bir yemek kısaca :)
Sevgiler...
HAYIRLI KANDİLLER...
Balığa bayılırım, ellerine sağlık nefis görünüyor.
Sevgiler...
Yorum Gönder